helgen

Ja då har en till helg gått.
Denna helgen har man gjort massa saker igen, ingen lugn stund hehe
I lördags skulle vi till en markand hade vi tänkt men när vi kom dit blev vi riktigt besvikna va inte en ända sak man kunde handla utan va mer folk som sjung och mer gym folk som försökte få mer folk till sina gym m.m.



vi åkte hem till Brorsan och hans tjej. Där det bjöds på god middag och massa snack :)
Wolfy va helt nöjd när vi kom dit. Hade gått in i zoo butiken (en av dom få butikerna som var öppna)
och handlat ett tuggben med torkad yoghurt i. Så när vi kom hem till dom och gav han den, så såg vi inte han på ett tag haha.
Efter ett bra dag och många regn skurar så tog vi oss hem. slängde av mamma på vägen hem oxå.
 (som vi lura ut henne ) hehe.
Sedan blev det en lugn kväll resten av lördagen.


    


Söndag tog vi det rätt lugnt.
Jag va i väg på tårt mässan i kungälv med Nina (brorsans tjej) och beundrade alla tårtor som va så jäklans finna. tyvärr fick jag inte kort på alla, för kameran dog :( men Nina fick massa andra bilder jag ska få senare hihi.
så det kommer säkert fler bilder :)
När vi va där så hade man kunnat köpa allt om man hade haft pengar. Men det är ju inte så ofta man gör tårtor nu för tiden. får se när nästa gång är. Kanske på wolfys födelsedag. humm.. kan bli en rolig tårta de :P

Efter mässan släppte Nina av mig hemma vid torget. Skulle passa på att springa in och handla lite mat. Fast det är inte så lyckat när man i hungrig. Man lär sig aldrig haha. Pojkarna kom och mötte mig på vägen som dom hade legat och sovit halva dagen så behövde dom komma ut.. humm.. :P

Sedan på kvällen gick Thomas på blåvit matchen. Som blåvit tydligen vann jippi.


      

Några av tårtorna som fanns på mässan

I
dag har vi vart i väg och kollat på boxnings hanskar till mig och sprang in på Rusta och kolla runt lite. Innan vi åkte i väg, så tvingade Thomas och Wolfy med mig ut för att spela fotboll eller sitta och titta på, Å själv klart börja det regna när vi är nästan framme och jag som frös innan. Tur att det finns bås att sitta i medans dom springer omkring. :)

nu ska jag sova har jag tänkt mig är rätt så trött. 

Men ha det gött.

kramz


Brand

I morse när jag titta ut igenom sovrums fönstret.  Det första man ser va två bilar som har brunnit under natten,
Och jag har inte hört ett ända dugg under natten. Så för en gång skull har jag sovit gött i natt haha. Lite synd bara annars hade man någ fått bra bilder på branden och alla brandbilar m.m. haha

Tyvärr är det ju tråkigt att gängen håller på så här tycker de är så jäklar onödigt att hålla på så.
Man värkar verkligen inte ha något att göra. mer än att bråka med varanda och förstöra för andra som inte är med i gängen. Dom kan iallafall hoppa på varandra och låta oss andra vara som inte är med i deras gäng.

Men de jag inte förstår är varför alla är så förvånade att ungdomarna håller på så här.
Om man hade satsat på ungdomar och fixat så dom hade saker att göra på fritiden så hade de kanske inte vart så jäkla mycke skit ute.
Tanke på att dom stänger ner alla ungdomställen finns inget kvar för ungdomar att göra, dom blir bort fösta från samhällets trygghet och själv klart så passar dom "äldre busarna på att ta dom under sina vingar".
och småttingarna ser upp till dom äldre och dom blir lika dana och det fortsätter i samma andakt, nästa kull blir likadant om inte värre.
Har tyvärr sätt de förr.
och nu vill man lägga pengar på att undersöka varför det har blivit så här. Skit i de lägg pengarna på ungdomarna i stället innan det är för sent. tycker jag. 
Dom har ju dragit in pengarna på fel ställen.
Dra in politikernas bonus-ar och sänk deras löner det finns fan ingen som behöver så mycke pengar.
Men själv klart ska man spraka på dom som ligger ner redan.

Oj nu blev det väldigt mycke ungdomarna , men jag försvarar inte ungdomarna som beter sig dåligt. För man måste för fan ha lite vett i huvudet. och kunna skilja på rätt och fel.





Ja någ med de.
I dag har jag och mamma umgåtts hela dagen nästan. Vart i stan och gått om kring och har även vart på wieselgrensplatsen på marknaden där sedan promenerade vi till backa plan. Sedan blev det nordstan.
Morsan handla en hel del i dag blev borde gardiner , kuddar, lampa m.m.
själv handla jag inte så mycke blev ett sätt korstygn som jag ska prova på att göra.

Thomas va så snäll och hämta oss i regnen i stan och körde hem till mamma så vi kunde fika där och han kunde titta på fotboll :) Medans Wolfy sprang o kring som en tok :)

Nä nu får det vara bra för i dag ska snart lägga mig och sova faktiskt är väldigt trött i dag.

natti natt

Kramz

Hemma från Borås

Ja
vi va som sagt i Borås eller humm.. utanför Borås mer.
Efter några fel körningar så kom vi rätt hehe. Riktigt mysigt ställe fast jag skulle inte kunna bo där om man säger så, räckte med dom timmarna vi va där hehe.
Vi hade tur med vädret igen och åkte i från regnet och kom till solen. Så det blev en promenad i solen runt om kring där dom bodde gick förbi ett par gårdar men annars va det bara ängar, träd och kossor hehe..
Wolfy va helt salig fick springa lös lite men när han börja springa efter katterna så blev vi lite oroliga att han skulle jaga dom alldeles för långt och kanske snurra till de för sig. + man visste inte om det skulle komma en bil, som han är så liten.




Efter promenaden blev det att sätta sig i deras lägenhet som va väldigt kall tyckte jag i alla fall satt och frös en del. Men man överlevde hehe.

Lilla Linnea log gott i sin filt som va varm och go så hon hade de bra, och wolfy sprang om kring och lekte.
Medans Malin stog och laga mat så tog jag och mamma hand om lillan.


   

Kläderna som vi hade köpt passade lillan. blev 3 boddys och en vinter overall som hon kan ha i vagnen när det blir kalare. söta små saker:)

Strax innan vi skulle åka hem så ville katten komma in, så när Malin släppte in henne så blev Wolfy helt gallen och ville leka med henne. som tur så höll jag i han så han inte skulle flyga på den stackars katten.
Så när Malin höll katten i famnen så lyfte jag upp Wolfy så dom kunde lukta på varandra. Sluta med att Wolfy skulle slika rent katten och ville leka, hon tyckte det va si så där kul. Men båda va lika nyfikna på varandra haha. Tyvärr fick vi inget kort på dom.  Innan fick Wolfy oxå hälsa på Linnea och det gick jättebra. Han skulle vakta och kolla så det inte hände något med henne. våran lilla vaktis hehe.

När vi slängde av mamma hemma hos sig, så åkte vi hem till Thomas föräldrar och prata lite med dom och Thomas skulle tippa. Verkade som båda hundarna va griniga i dag. om inte den ena blev sur på den andra så blev den andra sur. Förstår mig inte på dom två i bland.
Vi fick med oss blåbär hem, som dom hade plockat från sin trädgård. Ska göra något gott med dom där stora blåbären. Tack så mycke :)

Nu ska jag gå och lägga mig eller ska ut med wolfy först och sedan sova.

natti natti

kramz

borås

I dag bär det av till Borås för att träffa Malin och Linnea. Ska bli trevligt att få träffa Malin igen. Sist va det när hon va väldigt stor hehe.

Fick höra av mamma att dom har beställt biljetter till ladys natt igen hehe ska bli kul nu är vi 10 Pers som ska gå tillsammans:)

Nä nu ska jag fixa till mig lite innan vi åker.:)

hoppas ni får en bra dag
kramz


scraping

halloj
har hittat ett bra program till datorn så man kan sitta och scrappa lätt med. Blir faktiskt finna saker. tyvärr är det bara prov så man har inte så mycke att välja på. Men det blir finnt en då tycker jag :)





Har ju inte skrivit på ett tag. Men i lördags så va vi hos lillsyrran i halmstad som jag skrev sist.
Vi hade faktiskt sol hela dagen när vi kom ditt.
Åkte från regnet och kom till solen är inte dumt alls att göra.:)
När vi kom dit så blev det att äta henne ur huset hehe.. Nä vi åt lite frukost sedan blev det att vi åkte och kolla runt lite i affärer och sedan blev det att handla mat på citygross. Hitta massa kul saker där hehe. Men jag handla bara en liter Mer päron som va en nyhet att de va så stor förpackning Men lika god som dom små festisarna. :)
När vi kom hem till Kristin igen så slängde vi in allt och gick ner till stranden för Thomas skulle vara modig och bada i det kalla vattnet. Wolfy blev helt salig när han såg vart vi skulle . Båda två har blivit vatten djur hehe. Medans jag och Kristin va badkrukor och bara doppa fötterna. Medans mamma och pappa höll våra saker hehe.

Efter badet blev det tacos som vi lyckades göra i hennes lilla kök hehe..
Wolfy fick vi bada av igen utanför kristins lilla stuga som han va helt sandig.
Men efter de så hoppa han upp i sängen och kura ihop sig för att sova och värma sig stackan hade blivit iskall så han låg med en handuk och efter ett tag la vi Kristins varma morgonrock över han oxå och där låg han och sov ett bra tag.
Efter ett tag så märkte han, att han va själv så då blev det att han kura ihop sig under köksbordet vid våra fötter i hans lilla morgonrock :) där trivdes han bra.
Stackars Kristins pojkvän och han kompis kom förbi när vi va där fast dom vände i dörren när dom förståg att dom inte fick plats hehe..
7 Pers + en hund på 20 kvadrat är inte det lättaste att få in haha.

I veckan har vi tagit det lugnt har vart och fikat med Camilla igår men annars har vi inte vart i väg någon stans.
I måndags gjorde vi klart köks kaklet faktiskt blev bra med schack rutit :) tar väl kort på de någon annan dag när hela köket är klar och när vi är nöjda med de :)
Jo i söndags möblera vi om sovrummet oxå. så nu har vi rena dans golvet där inne hehe. fast får se upp för boxnings kudden som händer i taket bara haha..

I dag ska vi iväg och handla baby kläder till lilla Linnea, som vi ska åka och hälsa på Malin och lillan o morgon. Ska bli trevligt att se hur dom bor nu. Har ju inte vart där än :S Men som många vet så gillar jag inte landet så mycke så det är inget ställe jag åker till ofta frivilligt, haha.

Här är lite bilder från helgen och lite scrapping hehe

       


       

      
    

Kramz

hundvakt

Japp nu sitter man hundvakt åt kompisen hund oxå :) så man har två vovvar här hemma som brottas och springer omkring. :)
gött att wolfy har en som han kan leka med. lite jobbigt bara att dom inte kan ta det lugnt riktigt. när den ena vill ta det lugnt så vill inte den andra så sitsar dom upp varandra hehe.
men dom kan ju faktiskt ta det lugnt tillsammans oxå det har dom ju gjort innan.:)
faktiskt så ligger dom i varsitt hörn nu och villar :D

I går va vi som sagt hos mamma och pappa för att hälsa mamma och co välkomna hem.
och när dom kom hem så fick vi även presenter. :)
Thomas fick en snygg skjorta som passa han väldigt bra :)
och jag fick jeans och en skin jacka som dom hade vart på modevisning och hittat :)
den passa mig perfekt :)

I morgon ska vi till lillsyrran i Halmstad och lämna lite saker. ska bli trevligt och se hur hon har de nu. 

Nu ska man ge wolfy medicin och sedan ska man ta det lugnt framför tv en stund om det finns något.



Min jacka :)


Jag i jackan och jeansen :)




Wolfy och Dissel villar på soffan



Wolfy på morgon promenad



Så här såg det ut från våran balkong i dag när solen gick ner :)


Kramz


Max 3 år

I går fyllde Max 3 år. Så vi va på barn kalas med två barn där och resten vuxna haha 
Va riktigt trevlig. Blev bjudna på korv med bröd och glass med strössel och kola och chokladsås m.m. 
Max blev glad för alla sina presenter fick massa som han ville hehe.
Grattis igen fast i efterskott nu :)


















































Ska i väg till mamma nu som hon kommer hem i dag från Turkiet :)
välkommen tillbax hehe

kramz


snygga byxor



Hitta mina byxor i en påse eller hur va finna dom ser ut :S
Luktar fan och det har växt lite på dom... humm... har aldrig vart med om de här innan. hehe
Men det blir tvättmaskinen för dom många gånger innan jag bär dom igen haha..
Kan rekommendera glöm inte av dina byxor :P



kramz

veterinären i dag







I dag har Wolfy vart hos vetten och dragit 2 tänder. + att vi fick veta att han har inflammation i tårkanalen och allergi som har satt sig på mandlarna, knäskållen är lös. så nu går stackars på antibiotika och ögon droppar.
Jag kan verkligen rekommenderar den här vetten som vi va hos.
han är noga och väldigt lätt att prata med och han berättar vad som händer så man förstår utan komplicerade läkar termer.
Sedan så såg han saker som inte vi hade talat om som vi hade undrat över och andra saker.  väldigt glad att vi gick till han, för annars hade vi aldrig fått reda på de om vi hade gått till de andra stället. och så hade dom någ inte lyssnat på oss som sist.
Men nu har man äntligen fått reda på sakerna i alla fall.
 
Så nu ligger Wolfy och sover, ner bäddad i en varm filt. ätit och druckit lite har han oxå gjort så allt värkar vara okej lite seg bara nu :)








åter träff

Ja i dag blev det att åka till Angered för att träffa Emma och Diesel och alla. Hade riktigt trevligt .
Blev att jag och Thomas va ute med 3 hundar medans hon jobba :) 
Sedan blev det kebab mums. Medans vi vänta på maten gick vi på angereds Centrum och kolla runt lite dom har verkligen ändrat mycket Ser faktiskt snyggt ut nu. Inne på gatan i alla fall :) Blivit lite mindre gång att gå på men mer butiker :) En stor sko butik som jag tyvärr inte han in i eller fick inte gå in i den helle för Thomas som han känner mig haha




Wolfy blev kloklipt i dag oxå av Emmas kompis blev bra, jag är ju så feg så han har lite för långa klor än vad han behöver men det fixa hon hehe.



Blev en långpromenad på kvällen runt Svarte mossen när vi kom hem oxå. Passade på att ta lite bilder och träna Wolfy att sitta stilla. Å helst titta i kameran, men det är bara bonus haha.

         


Har fått reda på vad Malins flicka ska hetta nu och det är Linnea och vägde 3170g och va 50 cm lång. så det blir att shoppa kläder till henne och åka till dom snart. så man får hålla bäbis igen :)
   


Ska handla någon present till Max oxå som han fyller år i veckan :) Vi har blivit bjuden på barnkalas ju. :)
Ska se vad vi kan hitta på till han. Så det blir stan någon dag...

Nu ska man lägga sig snart.  sov gött

natti natti

kramz

middag

I dag blev det middag hos mamma. Skulle lämna lite turkiska pengar till henne som blev över från resan.
så när vi kom dit så gick vi till hundgården så wolfy fick springa av sig innan vi skulle gå in till mamma.
När vi kom upp så blev det att spana in hennes nya rum eller kristins rum som morsan har så länge medans hon är borta hehe. Mamma hade flyttat runt på lite möbler där inne så det har blivit mycke större nu:)

Efter middagen blev det fika som Thomas, Nina och lilla Tim kom och hälsa på oxå.
Som mamma åker till Turkiet på torsdag men åker till Stockholm i morgon. 
Sedan bär det av till vattenhotellet i Turkiet  med Lotta, Lina och Daniel. Hoppas att dom får de kul och inte bränner sig för mycke :)

Så nu ska vi gå ut med lillen som har blivit lite störde en på bilden hehe


Första dagen när vi fick hem wolfy :)

flyt

Ja i lördags va det flytt för lillsyrran som flytta ner till Halmstad för att gå i skolan där.
sluta med att nästan hela familjen va där. efter flytten blev det bad och grillning i hennes lilla hus.
eller utanför hennes lilla hus ska vi väl säga. 20 Kvm är inte så mycke och man får inte plats så många på den lilla ytan hehe.
vi hade väldigt tur med vädret och att solen låg på rätt sida av huset så vi hade skugga hela dagen för lilla Tim och Wolfy som behövde de mest.
Blir någ att vi åker ner dit igen snart.


Lokal skur kallas de där :P



 

 
    
Bus fröna


 
              
Tim va på gott humör hela dagen

 
     
Lekte med den nya kameran lite :)

  
kristins lilla hus de gula
utanför kristins lilla hus


på hem resan

bevis

halloj på er i solen ! i dag ska vi flytta för min lilla syster så det blir en tripp till halmsta. så det blir lite sol och bad där med hehe.

Här är bevis på att Wolfy simmar hehe





ha det gött i solen kramz

havet


I dag har man vart i Olofs-bo och badat i havet med Thomas familj.
Jag kan säga att man är en kräfta nu :) Men det kan man stå ut med, som man har fått vara vid en vacker strand och tagit det lugnt. T om. Wolfy har badat och simmat blev riktigt glad att se att han våga. Sluta med att han sprang ner i vattnet :)



Wolfy somna efter ett tag på stranden



     
Blev några bra bilder på wolfy :)


     


♥Äntligen har Malin fått en dotter 18:30 i dag.
 Så det blir rosa kläder att köpa :P
Grattis gumman :)♥

kramz


Solen stannade

Japp solen stanna hela dagen t om. fint väder nu med. Får hoppas att det håller i sig.

Va ute vid havet i dag med Mamma, Lotta Lina, Kristin och Thomas. Till en liten strand vid lilla amundön som va riktigt fint fanns t om. pool att bada i med fast de kosta pengar. Nackdelen med det här stället va att man inte fick ha med sig Hundar dit. Men det kan man acceptera som det är en handikapps område.
Det va lite svårt att hitta men de va det värt.  :)
Thomas och Lina va dom ända som badade. För min del så badar jag inte mer detta året i havet.
För kalt och maneter :S
Men ligger gärna på stranden och solar mig och lagrar värme in för vinten ;P

Får hoppas att det blir soligt i morgon oxå så man kan åka i väg till havet eller nåt.

Lite bilder från havet :)






        


   




         




Kramz

solen är här

Hej  nu är solen här för en dag iallafall.

Vart på backa plan med Camilla och hennes två små pojker.
Fikat lite och gått i butiker. Fast mest va vi i leksaksaffären :) hitta massa roliga saker där.
tråkigt att det inte fanns sådan när vi va små. Men vi fick visserligen använda fantasin mer hehe.
Hitta massa svärd och hjälmar m.m. Som Max prova hehe
Men många av dom  nya leksakerna förstår jag mig inte på alls. 3 hjuling cykel som spelar lilla sjöjungfruns låtar och blåser såp bubblor om man trycker på en knapp. humm.. låter väl nödvändigt ..?!

Jag hade väldigt tur i dag oxå när jag ståg och vänta på bussen på väg hem. När jag går till busshållplatsen så kommer Lotta och Lina körande och svänger in och kör mig en bit hem :) Woho slapp en buss i alla fall :)
Dom skulle åka till havet nämligen. Vi funderar på att åka dit oxå . Så Wolfy får springa av sig kanske bada t om. om han vågar den badkrukan hehe.


 

    


 

Max provar lite olika saker 
 

promenad

Va ute på långpromenad härom dagen med Thomas och Wolfy efter promenaden blev det att spela fotboll.

När vi gick skogsslingan så hör vi plötsligt moppar och när vi vänder oss om så kommer dom i fullfart på den här smala vägen. Som tur så hade vi inte släppt wolfy fri så jag kunde ta han in till kanten. men själv klart så sakta dom inte in tillräckligt så om vi inte hade märkt dom så hade vi blivit på körda eller wolfy för dom hade inte hunnit stanna

Blir så irriterad på att dom kör som galningar och har ingen hänsyn till folk som går och att dom på vägar dom inte får.
När vi va på väg hem från fotbollsplanen så möter vi dom igen. i fullfart.
önskar att dom kunde sätta upp gupp eller något så dom inte kan köra där man går. Så man slipper att vara rädd att hundarna eller barnen eller oss själva ska bli på körda. Skulle underlätta en hel del.

I går va jag i ullared med familjen och handla lite. efteråt blev det bilbingo.
tyvärr så vann vi inte så mycke blev 100 kr var och en kupong för pizza på någon restaurang i närheten av butikerna där borta. Men vi hade massa chanser. Men vi hade kul i alla fall och att vi åt massa mat och bullar hehe



Mer amrekansk fotboll :P


   
Wolfy


     
Lampor på  vägen

 

Dax för lite mat.

Kramz

solig dag

Äntligen har solen tittat fram igen. Efter många dagar i regn och rusk. bläää.. har haft massa kläder på mig mig tack vare de som jag fryser så lätt.. Jag är inte byggd för att bo här i kalla Sverige :P

Nu den sista tiden har man haft mycke att göra därför de inte har vart någon uppdatering.
Har städat ut min lägenhet nu så de är bara att flytta in för nästa person :)
Sedan har vi fixat lite i Thomas lägenhet så mina saker få plats oxå. Men de mesta av mina saker fick packas ner och ställas i källaren. De jag saknar mest är väl mina tavlor och färger :(  men dom får komma fram när man har plats för dom :)

I förgår fyllde Thomas 25 år. Så vi fira hans dag igenom att:
På dagen va vi iväg och hämta mamma för att vi skulle på marknad. I regnet. humm.. kan ju säga så att vi kom ut när det va som värst. Från lägenheten till bilden så va vi dränkta. jag fick byta kläder nä vi kom till mamma. tur att lillsyrran har samma storlek nästan  hehe.
När vi kom till marknaden så blev vi väldigt förvånade för dom flesta hade packat ihop och dom få som va kvar va på väg att packa ihop dom med. Synd vi som ville kolla runt lite.
Så det blev att köra hem mamma och hämta wolfy och sedan åka hem och fixa in för kalaset som skulle vara  på kvällen för hans familj. Jag va t om. hurtig och baka paj. Som va väldigt lätt och väldigt go faktist.
Så på kvällen hade vi fullt hus 2 hundar och massa folk :) Alltid lika trevligt.

I går va det kalas oxå hos min bror som fyllde år oxå .humm.. massa kalas hela tiden humm.. fattar inte att man inte har gott upp massa kg. :)

Men innan dess så va vi hos Thomas föräldrar och åt god mat. Makrill med potatis och spenat mums. Är glad att de inte kroka med kalaset :)

I dag blir det bara en slappar dag för oss här. Ska väl gå på långpromenad sedan innan det börjar regna igen men annars blir det lugnt. Har ju redan vart i väg och handlat hundmat.

Btw. undra om man får ett sms i dag, om att Malins bebis har kommit eller är den en olydig bebis och inte lyssnar på oss :)

Lite bilder från brosans kalas. Själv klart blir det mest bilder på skarm trollet Tim som va med. :)




Tim



Thomas och Tim

    
Ute på promenad

Wolfy vakta Tim skulle vara där Tim va


   
Tugga på saker i alltid gott :)

  
Bus fröt



Båda spanar på varandra

kramz

RSS 2.0