sömnad

halloj på er!

Det
va ett tag sedan jag skrev nu. Har faktiskt inte orkat sitta vid datorn något nästan. Har vart dålig, så huvudet har känts som en stor ballong :S Men nu mår man bättre har bara halsen kvar nu som bråkar ibland.



Jag har blivit blond oxå sedan jag skrev sist :)

       


jag har faktiskt till bringat min tid med en korsords tidning eller framför sy maskinen för att sy lite nu igen. :)
Har äntligen fått en bra sy/data höna som passar mig. Har t om. känt för att måla i den här lilla vrån, och det är inte ofta de händer att jag hittar en bra plats :)



Skvätt skyd som jag har sytt.
Nedanför är det en tröja till Wolfy och en godis påse.


De jag har sytt nu har Wolfy fått vara model till, den stackarn är någ väldigt tröt på mig nu.
Varje gång jag kommer så stirrar han ont på mig. Men han klagar inte så mycket. I går va han väldigt tröt så han orkar någ inte gnälla. Eller så tyckte han om tyget väldigt mycke för när jag prova dom första gångerna på han så la han sig ner och vägra ställa sig upp och va på väg att somna i tröjan haha..
Men när tröjan va klar så gick vi ut och prova den och han skutta så glatt i den och sprang om kring. värkar som han myste i den. Som det va väldigt kalt ute när vi promenera på kvällen.




Ska just gå ut på promenaden 

     

I går åkte vi till Angered C och träffa Wolfys halv bror och hans matte Emma + hennes arbetskamrater.
Satt inne i personalrummet där och snacka massa medans små pojkarna lekte på golvet.
Sedan blev Wolfys klor klippta igen, är så tacksam för att hennes kompis klipper så bra, så slipper jag krångla med han :)

Innan vi åkte till Angered så åkte vi förbi media marktför att kolla på mobil både jag och Thomas behöver nya. Min är på väg att ramla isär och Thomas fungerar väldigt dåligt i bland. Så när vi kom där i från så hade Thomas med sig en mobil ut.:) Jag vill oxå ha en :S men jag får vänta lite till :(


Två tröta efter en lång jobbig dag

I dag kommer min lilla syster på besök i gbg ska bli kul att träffa henne igen. va ju ett tag sedan:)
Så det blir någ en fika hos mamma i dag tror jag ( kan i alla fall hoppas ) :P

nu ska jag gå och äta lite. Börjar bli lite för hungrig :P

Kramz

 


tupplur

I dag blev det inte så mycke sömn som man har fått svårt att sova nu förtiden. börjar bli lite irriterande så jag somna på soffan i dag efter vi hade vart i väg på ams och handla regnjacka till Wolfy.


Pojken va så snäll och tog kort på oss när vi sov :P

nu i helgen har vi använt våra present kort på Bauhaus för att köpa garderobs innehåll till sov rummet. kände att det behövdes som hyllorna började ramla ner..:S Så släkten tack för en del av garderoben :)

I söndags va vi faktiskt i lövgärdet och promenerade medans det va fint väder och för en gång skull så va solen framme hela tiden vi va där. Wolfy fick träffa sin bror en stund oxå. Märktes att han har saknat att leka med någon hund, stackan. Finns ju inga hundar här uppe som vill leka med han eller ägarna låter dom inte leka, trodde faktiskt att det skulle finnas någon som han kunde leka med här i närheten av oss, som det finns så många hundar här i alla storlekar men nä. har i alla fall inte hittat någon än :(

Hoppas ni får en bra dag

Natt natt

kramz


RSS 2.0