Grattis

Grattis lillsyrran på din dag...
Nu är du ett år äldre hur känns de ?...:P





första fotbadet

halloj

I går va det inte gött att vara ute med alla hundarna. De blåste som atan. Men sedan får man väl skylla sig själv när man tar på sig förlite kläder..
Men när jag kom hem så blev det varmt te och mackor. Mumms...


Wolfy ville inte vara med på kort.

På efter middagen åkte jag och Thomas iväg till mamma och pappa men i stället för att stanna där så tog vi en promenad till delsjön. När jag gick den vägen sist för några årsedan va de med Syran men då kändes det mycke jobbigare då. än va det va i går :)


Wolfy spanar in vägen vi ska gå på

Wolfy va överlycklig när vi satt på han linan så han kunde springa lite som han ville och när vi va vid vattnet sprang han om kring. De som vi blev förvånade över va att han gick frivilligt ner i vattnet och badade. Eller gick till magen i alla fall. :)

   
Wolfy vill till fåglarna:)

Thomas fick hoppa i oxå i går. För bollen åkte ner i vattnet och strömen tog tag i bollen och dråg ut den i stället för att puta in den och efter många stenar och grenar så fick han någ och gick ner i vattnet till knäna... Så snällt så slapp vi köpa en ny.. :) Efter dom hade badat klart så promenerade vi hem igen. När vi nästan va hemma så ringde mamma och sa att dom va på väg hem. Så när vi kom hem till dom så ståg maten på spisen :)

 
Kallt!!!

Blev att gotta oss med mat och snacka sönder en film med halva familjen Sedan blev det att åka hem.
Kan ju säga att vi va 3 trötta saker när vi kom hem :)

 
Hitta en hakspätt på vägen hem.
Trött wolfy hos mamma

I torsdags va jag och Wolfy på kursen igen:)
Gick jättebra tills vi skulle ha inkallning och tränan skulle släppa han och jag skulle ropa in han. Han tyckte att hon och alla andra hundar va roligare än mig hehe..
Men innan dess så skötte han sig bra vi blev t om. filmade och han skötte sig prima då.. Stolt över min lilla grabb..
Så vi vet ju vad vi ska träna på mer haha..
+ att vi har lite andra saker som vi ska träna på.. :)

Dagen har vi vart på små promenader och fixat listerna i stora rummet.. dom är lite krångligare än vad vi trodde att det skulle bli.. :S men men det blir snyggt när vi blir klara hehe..
Så det är mer en slappar dag i dag..

Nä nu ska man försöka få i sig lite mat..:)

Kramz


Solig helg

halloj

Ja de fina vädret följt med oss tills i dag.. hoppas att de fortsätter med de:)
I dag har jag och wolfy vart ute i solen hela dagen. efter jag va klar med hundarna så promenerade vi ner till Thomas jobb och vänta tills han sluta.
Satt och gotta oss i solen :)


Mina älskade videung börja komma nu :)
Utanför verandan så fanns de ett träd med massa :)


I söndags va det dax för grillning för första gången i år:)
 
Grill experterna va på plats :P


Wolfy spanar in allt

Jag och Wolfy va hemma hos brorsan och hans familj medans Thomas va på fotboll.
Så medans han satt och frös och kolla på fotboll, så va jag och wolfy hemma hos brosan och gotta oss i solen på deras veranda:)
Wolfy fick oxå springa om kring och kolla in området lite. Han hitta en liten kompis oxå. som han följde med hem.. hehe.. kanske inte va det bästa, men fick inte så många sura miner(vad jag såg) :S
Vi va ute hela dagen i solen. blev först fika medans granarna och brorsan jobba med att fixa vägen. ner förbacken hos dom och efter fikat så blev det klättring på taket för brorsan och farsan som städade :)
Medans vi satt neraför och gnällde att det blev lokala skurar hehe...


Till slut lyckades Wolfy lägga sig brevid mig när jag låg och läste.

Wolfy trivdes som fisken i vattnet såg det ut som. han fick springa om kring hur mycke han ville på terasen som den är inburad ordentlig och polen va överdragen. Som tur var, för han fick försig att leva lite vilt en kort sekund :S
 
Tim delar med sig broderligt till Wolfy


när grillningen va kl
art och det va dax att äta hade tyvärr solen sluta värma så gött. men vi satt ute och åt ändå.:P Mummsa i oss massa god mat.

När vi kom hem så va vi helt slut och halv sov på soffan..

Nu ska man lägga sig efter nyheterna.. Se om det kommer något om skottlåsningen som va här i dag..
Som tur missa vi den. Fick ett samtal från mamma som hade fått ett oroligt samtal från mormor...
Men vi klara oss som sagt.Tackar våra änglarvakter för de.. hoppas att dom fortsätter att  vaka över oss.

Natti natt


Fredagen med Lina

Halloj

I fredags vakna jag upp hemma hos mamma och pappa.. för Lina skulle följa med ut med hundarna. Så för att hinna med allt den dagen så blev det att sova över. (skulle lämna in ett papper till academedia så man får pengar )


Lina och Wolfy vilar lite när vi väntar på en av bussarna

Medans jag gjorde de så fick Wolfy och Lina sova lite längre än vad jag fick.. Som dom bara har en vis tid som man kan lämna papper.
Sedan blev det frukost hos morsan och efter de bar det av ut till torslanda med Lina och Wolfy.
Lina va riktigt duktig under hela dagen även om hon inte hade sovit så bra under natten.. (som wolfy hoppa upp och sov brevid henne hehe) Hon va så duktig och tog Wolfy när jag höll i dom stora hundarna och när han drog och skällde så kunde man bli lite förvånad när Lina röt till.

När de va dax för sista hunden så träffa vi Thomas som va så snäll och hjälpte till. Vi promenerade upp till halva ramberget för att se på stan. Lina hade aldrig varit där förut. så hon tyckte det va lite spännande. :)


Lina, Wolfy och Luckas

Sedan bara det neråt igen för att lämna hunden och åka hem till mamma som hade börjat med maten.
Linas belöning för att hon hade vart så duktigt fick hon välja själv. Och hon valde att spela tv spel med Thomas.. hehe. i stället för pengar eller leksak eller något..impad faktiskt finns någ inte så många som väljer att spela tv-spel i ställer för pengar och är nöjda av de.. Duktig flicka :P

Efter mat och spelande åkte jag och Thomas.
Kan säga att jag va helt slut efter en dag med både hundar och barn att ta hand om.. Se till att allt är med. för packningen vi hade va inte liten kan jag ju säga haha...

Men trevlig hade vi de :) Tack  Lina för en trevlig dag i solen.


Påsk

Halloj

Det va ett tag sedan.. Nu har det varit Påsk och annat. Så Glad Påsk på er alla.
I Påsk helgen har jag vart på middag hos syran med hela familjen och sedan har vi vart hos Thomas föräldrar på middag oxå som tur vara är det ju inte samma dag :P


Maten hos syran
 
Wolfy busar om kring hos Thomas syster

Helgen innan påsk blev det tapetserings dax. De va dax att byta ut stora rummets irriterande saker. som vridna tapet i hörnen, bubblor lite här och var, gamla försök till att täcka borr hål.
+ att den gröna färgen försvan.
Så nu har vi det lite mer som vi vill ha de :) Svart och grått som matchar köket hehe..
Nu har vi lite kvar som att sätta dit dom nya listerna och ställa allt på sin plats igen. men tyvärr har vi inte vart hemma och när vi har vart hemma så får man inte borra och väsnas..
Men förhoppningsvis så hinner vi de sista denna veckan :)

Så ni kan förstå varför man inte har skrivit så mycke den sista tide. Under förra helgen har man inte haft tid och inget nät och innan dess har jag bara inte haft något kul att skriva om hehe...



Thomas koncentrerar sig på att spackla :P

Lite om vad som har hänt och varför jag inte har skrivit :P
   
Hur det såg ut innan mellan och efter :)
 

Nu ska jag ut i regnet med Hanna
Så ha det så bra tills nästa gång
Kramz


RSS 2.0